Conceptul 100%

Ce opțiuni are un agent imobiliar în ziua de azi?

Totul începe cu un miraj. Câștiguri mari și rapide. Timpul însă trece și intervine „selecția naturală”, alegându-i doar pe cei care își doresc mai mult decât un job, și anume o carieră în domeniul imobiliar.

Iar din acest punct, ce rămâne de făcut?

 1. Te angajezi în cadrul unei agenții imobiliare. Aici poți aspira rareori la un comision mai mare de 50%. În plus, protecția unui brand mai mult sau mai puțin cunoscut și accesul la un birou fizic vin de multe ori cu anumite compromisuri: imposibilitatea dezvoltării unui renume personal și dificultatea creării unei baze de contacte proprii.

SAU

 1. Devii independent. Toate dezavantajele de mai sus dispar cum ai bate din palme, însă vin cu un stres suplimentar: gestionarea personală a tuturor cheltuielilor, activitatilor si provocarilor ce compun activitatea de agent imobiliar . De la costul cartușului de imprimantă, până la chiria lunară a locației închiriate. Plus multe altele între acestea.

Dar dacă ar exista și o a treia posibilitate?

Comision 100% + independență + avantajele unei agenții imobiliare = RENET

Până nu demult, existau doar cele două opțiuni de mai sus. Dar pentru că într-o piață matură este nevoie de și se poate mai mult, a apărut RENET.

Conceptul este unul simplu. Agentul imobiliar își păstrează comisionul în proporție de 100%, dar are acces la anumite facilități pe care nu și le-ar permite pe cont propriu. Cum? Prin plata unei sume fixe lunare, care poate varia în funcție de nevoile sale.

Iată doar câteva dintre avantajele aderării la RENET:

 • comision 100%
 • cel mai performant soft imobiliar de pe piață: CRM Immoflux
 • acces 24/7 la birou central dotat cu facilități de ultimă oră
 • site personal + email personal
 • mentoring (prin alocarea unui agent cu experiență)
 • pachet publicitate imobiliară
 • tur virtual 360 al locației tranzacționate
 • asigurare NN inclusă
 • aplicatii de prospectare imobiliara Argus / MAP / IMOBMANAGER

→ toate acestea la prețul lunar al unui singur comision, ce poate fii obținut dintr-o banală închiriere!

E momentul pentru următorul pas al carierei tale

Alege să fii 100% independent și să îți păstrezi comisionul în întregime.

Alătură-te RENET, cea mai recunoscută rețea de agenți imobiliari independenți din București! Vei învăța de la cei mai buni din branșă și îți vei crește substanțial renumele și veniturile.

Citește mai mult despre pachetele noastre de servicii. Sigur vei găsi o soluție potrivită pentru nevoile tale. Contactează-ne pentru mai multe detalii.