FAQ

Un agent imobiliar poate activa in piata in doua variante :
1) Agent imobiliar in cadrul unei agenții imobiliare, varianta clasică.
Agentul nu primește salariu iar comisionul se splituiește intre agenție și agent , acesta din urmă păstrând intre 50% si maxim 80% din comisioanele generate prin activitatea lui.
2) Agentul imobiliar '' pe cont propriu ''.
In această variantă agentul imobiliar acționează pe cont propriu, poate avea sau nu un birou, in obtine ceea ce si-a dorit : comisionul integral, 100%. Din pacate descoperă că pentru a performa sunt multe activitati ce trebuie gestionate, pe lângă activitatea de agent imobiliar. Singur isi gestioneaza partea financiara si descopera ca uneori este singur sau prea mic in fata concurentei. 

Dilemă :
Agentia clasica iti da anvergura, forta financiara si prestanta in fata clientilor insa iti ia din comision si nu putin.
Pe cont propriu, pastrezi comsionul insa pierzi din anvergura, stabilitatea, imaginea in fata clientilor. Nu este usor sa raspunzi la intrebarile clientilor despre numarul de agenti din agentia ta, sa incerci sa stabilesti mereu intalniri prin cafenele, evitand sa-i duci la sediul tau care este poate prea modest pentru un client de top saa pur si simplu, nu exista. 

Pentru a rezolva aceasta dilema, pentru a avea ce-i mai bun in ambele variante, alege RENET !

RENET ofera agentului imobiliar sansa de a pastra comisionul integral, avand insa parte si de o imagine buna in fata clientilor, de un birou modern si cele mai bune optiuni de marketing si promovare. RENET transfera catre fiecare agent imobiliar membru, forta si prestanta date de apartenenta la o agentie imobiliara de top. In RENET abonamentul iti garanteaza conditii de lucru de cel mai inalt standard pentru ca tu sa nu ai decat grija gestionarii clientilor tai.

RENET acoperă toate nevoile specifice unui agent imobiliar. Prin plata unei sume fixe lunare, vei avea acces la un sediu situat în centrul orașului, ce include birouri, săli de întâlniri, acces la cel mai performant software imobiliar și îți oferă șansa de a cunoaște și lucra alături de unii din cei mai performanți agenți imobiliari, toți membri RENET.Pornind de la premisa că vrei să-ți desfășori activitatea la un standard cel puțin mediu, dacă vei pune pe hârtie tot ceea ce primești în oricare dintre pachetele RENET, vei ajunge la costuri mult mai avantajoase decât dacă le-ai susține singur, pe cont propriu.

Mai mult, sunt anumite servicii foarte dificil de accesat pe cont propriu. RENET, prin renumele său și datorită unei echipe în creștere, are acces la cele mai bune servicii de pe piață, în condiții avanajoase.

De asemenea, vei avea și beneficii care nu pot fi cuantificate:

  • LINIȘTEA de a avea totul „la cheie”' cu plata unei singure facturi lunare. Aceasta liniște te lasă să te concentrezi doar pe ceea ce contează cu adevărat pentru un agent: tranzacțiile imobiliare.
  • RENUMELE pe care îl capeți în fata clienților tăi când văd că faci parte dintr-o echipă mare de agenți imobiliari.
  • COLABORĂRILE rapide pe care le poți face în interiorul RENET. Aici, chiar vei simți că faci parte dintr-o echipă care crede că succesul vine din colaborare, nu din concurență.

RENET oferă o soluție cu costuri reduse, fără să fii nevoit să sacrifici din beneficiile unui agent independent. Pachetele RENET presupun plata unei sume lunare fixe, iar comisionul îți va rămâne ție 100%. Accesează secțiunea Pachete Servicii pentru a vedea ce pachet ți se potrivește cel mai bine.

Completează formularul de contact sau sună la telefonul afișat pe site și stabilește o întâlnire pentru a ne cunoaște, iar etapele vor curge de la sine.

Pentru că înțelegem că în acest moment poți fi membru al unei agenții imobiliare și nu dorești să îți fie cunoscută intenția de a pleca până în momentul deciziei, vom trata cu toată discreția întâlnirea noastră.

RENET a fost construit de agenți pentru agenți. Am învățat pe pielea noastră că de multe ori agenții imobiliari care lucrează în sistemul clasic (adică unde împart comisioanele cu agenția)  nu ''stau'' foarte bine financiar și de aceea tratăm fiecare caz în mod individual. Trebuie să ai, în primul rând, dorința și motivația de a progresa, nu bani.

Nu gândim în termeni de "buni" și "răi". Gândim în termeni de "potrivit nevoilor tale". Pentru cineva aflat la început de drum, o agenție clasică este ceea ce-i trebuie, cu foarte puține excepții. Cu condiția, bineînțeles, ca aceasta să fie o agenție care pune accent pe cursuri și care le oferă gratuit agentului.

Pentru agenții imobiliari care generează peste 1.000 euro lunar din tranzacții proprii (și nu puse la dispoziție de agenția imobiliara), varianta RENET este mai avantajoasă, atât din punct de vedere financiar cât și ca al satisfacției profesionale. Plus că banii care iți rămân în plus in buzunar pot face  ca afacerea ta imobiliară să crească foarte rapid prin investiții substanțiale în promovare si cursuri imobiliare. 

Colaborarea cu RENET se desfășoară sub forma unui contract între două persoane juridice. Astrfel, pentru a deveni membru RENET, ai nevoie să-ți deschizi un SRL sau să te autorizezi ca PFA. Dacă nu le ai, le poți avea în foarte scurt timp și te asistăm în acest proces.

După ce vom stabili o întâlnire, îți vom prezenta plusurile și minusurile fiecărei variante, pentru ca tu să o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine. Mai mult, îți punem la dispoziție un avocat pentru înființare/autorizare, firmă de contabilitate și tot ce mai este necesar.

NU! Chiar dacă mulți din membrii RENET iubesc acest sistem, fiecare membru RENET este liber sa-si foloseasca propriul mod de lucru. Mai mult decât atat, considerăm că este bine să faci trecerea atunci când stăpânești acest sistem astfel încât afacerea ta imobiliară să prospere ulterior si nu să sufere. 
Aproape toți am lucrat si in intermediere iar unii inca lucreaza in acest sistem. Este insa obligatorie onestitatea fata de client, colegi si respectarea standardelor de lucru RENET. 

DA, este incurajată colaborarea atât cu cei din RENET cât și cu cei din afara echipei. Mai mult decât atât, agenții care închid prin colaborare internă vânzarea unei proprietăți, sunt premiați fiecare cu un tur virtual gratuit. 

Dorești să afli mai multe? Hai să ne cunoaștem la o cafea!

Lasă-ne datele tale și te contactăm pentru a stabili detaliile