FAQ

Agenții imobiliari au două opțiuni majore:
1) **La o agenție:** Nu ai salariu fix și îți împarți comisionul cu agenția, păstrând de la 50% până la 80% din ce ai câștigat.
2) **Pe cont propriu:** Îți iei întreg comisionul, dar trebuie să te descurci singur cu toate, de la promovare la negocieri, simțind uneori că ești mic în fața pieței.

**Problema:**
Pe de o parte, agenția îți oferă greutate și vizibilitate, dar îți ia o bucată bună din venituri. Pe de alta, când ești independent, îți păstrezi toți banii, dar pierzi din prezența și imaginea pe piață.

**Soluția stă în RENET!**
Cu RENET, ai parte de ce e mai bun din ambele lumi: comisionul tău rămâne intact, și în plus, ai la dispoziție un birou fain, strategii de top pentru marketing și o imagine de milioane. Alăturându-te RENET, câștigi forța și respectul de a fi parte dintr-o agenție de vârf, fără să-ți faci griji decât de clienții tăi.

RENET acoperă toate nevoile specifice unui agent imobiliar. Prin plata unei sume fixe lunare, vei avea acces la un sediu situat în centrul orașului, ce include birouri, săli de întâlniri, acces la cel mai performant software imobiliar și îți oferă șansa de a cunoaște și lucra alături de unii din cei mai performanți agenți imobiliari, toți membri RENET.Să lucrezi pe cont propriu pare tentant, dar hai să vedem ce înseamnă asta la un nivel practic. Analizând ce oferă RENET prin pachetele sale, vei descoperi că beneficiezi de condiții mult mai favorabile decât dacă ai încerca să le replici singur.

Accesul la servicii de top, care altfel ți-ar fi greu accesibile, este asigurat de prestigiul și rețeaua extinsă RENET. Pe lângă asta, RENET îți oferă avantaje inestimabile:

  • Liniștea sufletească de a avea totul gata organizat pentru tine, permițându-ți să plătești o singură factură lunară și să te concentrezi exclusiv pe partea de tranzacții imobiliare, care chiar contează.
  • Prestanța profesională pe care o dobândești în fața clienților, făcând parte dintr-o echipă vastă și respectată de agenți imobiliari.
  • Oportunități de colaborare ușoare și eficiente în cadrul RENET, unde cultura organizației susține ideea că succesul vine mai ușor prin colaborare decât prin competiție individuală.

Deci, înainte de a decide, cântărește bine beneficiile pe care RENET le aduce în joc.

Pentru a deveni membru RENET, vei beneficia de un model de cost eficient, care îți permite să păstrezi toate avantajele lucrului independent, fără să pierzi din comision. Modelul nostru se bazează pe un abonament lunar fix.

Completează formularul de contact sau sună la telefonul afișat pe site și stabilește o întâlnire pentru a ne cunoaște, iar etapele vor curge de la sine. .

RENET a fost creat de agenți pentru agenți. Experiența noastră personală ne-a arătat că agenții imobiliari din sistemul tradițional (unde comisioanele se împart cu agenția) adesea nu se află într-o situație financiară favorabilă, motiv pentru care abordăm fiecare caz în parte, în mod individual.

Nu abordăm situația în termeni de "buni" versus "răi", ci mai degrabă în funcție de ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor individuale. Pentru un agent la început de carieră, o agenție imobiliară tradițională poate oferi fundamentul necesar, în special dacă aceasta pune un accent semnificativ pe formarea profesională și oferă aceste resurse fără costuri suplimentare.

Pe de altă parte, pentru agenții imobiliari care reușesc să genereze venituri proprii de peste 2000 de euro pe lună din tranzacții, alegerea RENET se dovedește a fi mult mai benefică, atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește satisfacția în carieră. În plus, economiile realizate pot fi reinvestite în dezvoltarea afacerii prin promovare și educație specializată, accelerând astfel creșterea profesională.

Pentru a colabora cu RENET, este esențial să ai structura unei persoane juridice, implicând înființarea unui SRL sau autorizarea ca PFA cu cod CAEN 6831. Dacă momentan nu dispui de aceste forme juridice, procesul de obținere poate fi rapid, iar noi suntem aici pentru a te ghida și asista în această direcție.

Odată ce programăm o întâlnire, vei avea ocazia să afli detalii despre avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni, pentru a putea decide care variantă se potrivește cel mai bine cu planurile și nevoile tale. 

Nu este obligatoriu să operezi exclusiv sub sistemul de reprezentare exclusivă. Deși mulți dintre membrii RENET apreciază și preferă acest model, fiecare membru are libertatea de a adopta stilul de lucru care i se potrivește cel mai bine. Mai mult, recomandăm să adopti sistemul de reprezentare exclusivă numai după ce ai acumulat suficientă experiență cu el, astfel încât tranzacțiile tale imobiliare să fie succes, nu să întâmpini dificultăți. Mulți dintre noi am activat și în domeniul intermedierii, și unii dintre noi încă mai lucrează în acest cadru. Totuși, este esențial să menții o relație onestă cu clienții și colegii și să respecti standardele profesionale stabilite de RENET.

DA, este incurajată colaborarea atât cu cei din RENET cât și cu cei din afara echipei. Mai mult decât atât, agenții care închid prin colaborare internă vânzarea unei proprietăți, sunt premiați fiecare cu un tur virtual gratuit. 

Dorești să afli mai multe? Hai să ne cunoaștem la o cafea!

Lasă-ne datele tale și te contactăm pentru a stabili detaliile