Noutăți

Top 10 motive să te alături unei echipe în care primești 100% din comision

 Mai jos gasești 10 motive pentru care să alegi un sistem de lucru în care primești beneficiile de care ai nevoie și păstrezi 100% din comision, așa cum se întâmplă în Echipa RENET.

Probabil că te-ai săturat de un sistem în care o parte însemnată din valoarea creată de tine prin comisioanele generate este luată de agenție fără ca aceasta să-ți ofere beneficiile de care ai cu adevărat nevoie.

1. Păstrezi 100% din comision

Agențiile cu comision 100%, precum Echipa RENET, oferă agenților posibilitatea de a păstra integral comisionul generat de tranzacțiile încheiate, fără a-l împărți cu agenția.

 Majoritatea agenților cred că singurul avantaj al agențiilor clasice este acela că oferă sprijin, un site de prezentare și acces la birou. Ceea ce nu știu ei este că și Echipa RENET oferă toate aceste lucruri, și chiar mai mult.

2. Flexibilitate în felul în care îți conduci afacerea

Când alegi sistemul 100%, poți lucra ca agent imobiliar așa cum vrei. Poți alege zona sau tipul de tranzacții pe care vrei să le lucrezi, să te întâlnești doar cu clienții care îți convin și să te bucuri de viața ta socială.

3. Deții controlul total asupra tranzacțiilor

Nu depinzi de agenție pentru a încheia un contract, pentru gestionarea documentelor tranzacției sau pentru încasarea comisionului.
Tu decizi strategia negocierii, tu decizi nivelul comisionului si posibilul discount, tu răspunzi in fața ta.

4. Fără program de lucru

Indiferent de pachetul ales, tu decizi cand incepi ziua de lucru si când te duci acasă. Tu îți programezi concediile și tot tu îți acorzi zile libere.

5. Comisionul încasat e doar al tău.

La finalizarea unei tranzacții, comisionul ajunge direct la tine, in contul tâu. Echipa RENET nu este parte în tranzacțiile încheiate de tine și nici măcar nu știe care este valoarea comisioanelor încasate de tine. Este suficient să ne spui că ai închis o tranzacție și ne vom bucura alături de tine dezinteresat.

6. Colaborarea imobiliară

In RENET, obiectivul nostru principal este colaborarea intre membrii echipei. Sigur că nu neglijăm nici colaborarea cu agenții externi iar pentru ambele variante am dezvoltat si dezvoltăm in continuare cele mai bune instrumente, unele întâlnite doar in RENET.
Pe termen scurt, ne dorim ca la sfarșitul fiecărui an, tot mai mulți agenți să poată spune că și-au acoperit cheltuielile operaționale din comisioane generate de tranzacțile inchise in colaborare.
Pe termen foarte scurt , premiem cu tururi virtuale gratuite agentii care incheie tranzactii in colaborare in Echipa RENET.

7. Anvergură

Ești independent, ai brandul tău insă nu ești singur. In fața clienților, a furnizorilor, a pieței imobiliare, apartenența la o echipă numeroasă si cu un grad ridicat de profesionalism iți poate aduce numai beneficii. Fără a fi invaziv, brandul RENET este alături de tine pentru a te susține.

8. Fără target de vânzări

Sistemul de comision 100% se adresează agenților care doresc să lucreze în ritmul propriu. Fie că ți-ai propus 10 tranzacții sau 100, vei primi sprijinul de care ai nevoie, nu o grilă de obiective și comisioane de realizat.

9. Atenție acordată fiecărui membru

Într-o agenție mare, de multe ori agenții se simt ignorați. În Echipa RENET, ne mândrim cu faptul că acordăm atenție fiecărui agent, pentru a-l ajuta să aibă succes în activitatea sa.
Dacă intr-o agenție clasică ești privit ca un angajat ( chiar și fără salariu ), in Echipa RENET ești tratat ca un prieten ( client ar fi mult prea puțin ).
Neavând interese financiare divergente sau o scară ierarhică, prieteniile se leagă mai ușor iar agenții sunt mult mai deschiși.

10. Îți construiești propriul brand

În sistemul comision 100%, ai șansa unică să-ți construiești brandul tău, nu al agenției, iar Echipa RENET va fi alături de tine in acest proces oferindu-ți instrumentele necesare. Site-ul și materialele de prezentare pun accentul pe imaginea ta.